Updaten is o.a. belangrijk voor de ledenpas 2017 Lees online  |  Afmelden
KNLTB
 
Nieuwsbrief
6 januari 2017
Nieuwsoverzicht
Naar het nieuws
 
Best gelezen succesverhaal in 2016
Alternatieve vormen van tennis worden steeds populairder en dat geldt ook voor padel. Deze populaire racketsport biedt clubs veel kansen. UTV uit Ulvenhout is een van de voorlopers op het gebied van padel. De aanleg van twee banen bleek een gouden zet.
 
Succesverhaal
Zelf een succesverhaal indienen?
Heb je ook een succesverhaal waar andere verenigingen baat bij hebben? Beschrijf dat dan in een paar zinnen en stuur het in. Als jouw verhaal geschikt is voor publicatie op centrecourt.nl, dan nemen we contact met je op voor een telefonisch interview.
 
Insturen
 
Volg de workshop Tenniskids Blauw
Wil jij lesgeven aan kinderen in de leeftijd 4-6 jaar? Schrijf je dan snel in voor de workshop Tenniskids Blauw op vrijdag 24 februari en behaal hiermee 5 PO punten! Voor deze en heel veel andere bijscholingen, bekijk je de kalender.
 
Tenniskids Blauw
Deel KNLTB-berichten met leden!
Via de social mediakanalen van de KNLTB deelt de bond veel leuke en interessante berichten over tennis in Nederland. Deel deze berichten ook met de leden van jouw club en maak tennis voor hen zo leuk mogelijk!
 
Volg ons
 
Inschrijving World Tour en Tenniskids Groen sluit
10 januari 2017 
De inschrijving voor de World Tour & Tenniskids groen is in volle gang. Voor alle aanmeldingen geldt 10 januari 2017 als sluitingsdatum. Doen alle jeugdspelers van jouw club ook mee? Meld ze aan via Tenniskids.toernooi.nl.
 
Centre Court magazine
De KNLTB heeft de ambitie om structureel tot de toptien van tennislanden te behoren. Voor een optimaal prestatieklimaat is o.a. een mentaliteitsverandering nodig. Niet alleen bij de spelers, maar ook bij de bond, trainers, coaches en ouders. In Centre Court magazine een interview met sportpsycholoog Ivo Spanjersberg over wat nu de juiste mentaliteit is en het belang van de juiste gemoedstoestand in tennis. 
 
Lees online
 
 
Partners