Lees online  |  Afmelden
KNLTB
Persbericht
Nederlandse tennistop speelt om landskampioenschap Lotto Eredivisie Gemengd 2016

Amersfoort, 19 mei 2016 – Vanaf 21 mei 2016 kan er weer twee weken lang genoten worden van toptennis bij verschillende verenigingen in Nederland. De Lotto Eredivisie Gemengd staat weer voor de deur en vrijwel de hele Nederlandse tennistop geeft acte de présence tijdens de titanenstrijd tussen de beste teams van Nederland.

Teams
Van zaterdag 21 mei tot en met donderdag 2 juni strijden acht ploegen voor een plaats in de play-offs voor het landskampioenschap: Egeria / A.L.T.A., H.L.T.C. Leimonias, L.T.C. Leeuwenbergh, T.V. De Lobbelaer, L.T.C. Naaldwijk, Rapiditas / Energy4all, T.C. Salland en Leapp / T.C. Zandvoort. De top vier van de reguliere competitie plaatst zich voor de play-offs op zaterdag 4 en zondag 5 juni in Zandvoort. 

Robin Haase, Arantxa Rus (L.T.C. Naaldwijk),  Antal van der Duim, Kirsten Flipkens (Egeria / A.L.T.A.), Igor Sijsling, Jesse Huta Galung, Kiki Bertens , Michaëlla Krajicek (T.V. De Lobbelaer), Kristof Vliegen, Cindy Burger, Lesley Kerkhove (Leapp / T.C. Zandvoort), Thiemo de Bakker, Boy Westerhof en Richel Hogenkamp (T.C. Salland) staan op de spelerslijst van de teams en zullen een gooi gaan doen naar het landskampioenschap.

Hoogste competitieniveau in Nederland
De Lotto Eredivisie Gemengd is de hoogste klasse in het tennis in competitieverband, waaraan nationale en internationale topspelers deelnemen en waar de toeschouwer tennis kan zien op een hoog niveau op een laagdrempelige wijze (gratis toegang tot het tennispark).

De Lotto Eredivisie Gemengd is dé gelegenheid om de beste competitieteams van Nederland van dichtbij in actie te zien. De aanvang van de wedstrijden is 12.00 uur. 

Ga voor meer informatie naar de
 KNLTB website, hier is ook het programma te vinden.
 
Niet voor publicatie
Voor meer informatie

Maarten Lijftogt
Coördinator Competitie
T 088 1302600
 
Partners
 
 
 
 
 
 
 
Dit is een uitgave van de KNLTB